Xa estamos rematando o noso proxecto sobre Grecia e, como non, temos que facelo dun xeito gustoso e rico.
Na cociña grega hai múltiples pratos e produtos típicos moi sabrosos e temos que probalos: iogur grego, queixo feta, pan de pita grego, masa filo..
A nosa primeira receita leva Iogur grego natural e froitas: amorodos e banana
Antes de nada hai que lavar ben as mans, pois imos tratar con alimentos.
Comezamos lavando os amorodos en abundante auga. Escurrimos ben e observamos todo o lixo que quedou na auga. Logo, cadaquen no seu pratiño e co seu coiteliño de madeira, cortaron en anaquiños 2 amorodos (algúns non puideron resistirse a comer os anaquiños e case non chegan ao iogur). Pelamos as bananas e cortamos anaquiños. Unha vez cortada toda a froita puxemos nos conquiños unha cullerada grande de iogur grego e, para os que quixeron, un pouquiño de azucre que mesturaron ben co iogur. Para rematar mesturamos froitas e iogur e....a comer!!!
VÍDEO DA DESGUSTACIÓN
Haberá unha segunda receita, un pouquiño máis complexa e elaborada.....sorpresa!!
Comentarios
Publicar un comentario