COCIÑANDO AREPAS VENEZOLANAS
A mamá e o papá de Ainhoa, ofrecéronse a facernos un obradoiro de cociña: preparamos arepas venezolanas. Tamén coñecimos as súas orixes e donde está Venezuela. As arepas son unha comida moi típica e coñecida da cociña venezolana, son para os venezolanos coma o pan para nós. Elabóranse con fariña de millo, auga e un pouquiño de sal. Podemos engadirlles azúcre na masa ou non. Unha vez feita a masa fanse boliñas pequenas, que se aplastan en forma de tortiña e tóstanse na sartén con unha pinguiña de aceite ou manteiga. A verdade é que están moi ricas.
Moitas gracias Mary e Aarón por regalarnos o voso tempo para algo tan bonito.
A mamá e o papá de Ainhoa, ofrecéronse a facernos un obradoiro de cociña: preparamos arepas venezolanas. Tamén coñecimos as súas orixes e donde está Venezuela. As arepas son unha comida moi típica e coñecida da cociña venezolana, son para os venezolanos coma o pan para nós. Elabóranse con fariña de millo, auga e un pouquiño de sal. Podemos engadirlles azúcre na masa ou non. Unha vez feita a masa fanse boliñas pequenas, que se aplastan en forma de tortiña e tóstanse na sartén con unha pinguiña de aceite ou manteiga. A verdade é que están moi ricas.
Moitas gracias Mary e Aarón por regalarnos o voso tempo para algo tan bonito.
Comentarios
Publicar un comentario