Cociñeiros por un día: mazapáns de Nadal
Antes das vacacións de Nadal fixemos unha receita típica desta data, os mazapáns, que son moi fáciles de elaborar, só levan améndoa moída, azúcre, un pouco de auga e ovo para que brillen. Encantounos a experiencia, pasámolo xenial e, encima estaban riquísimos.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
ÚLTIMA ENTRADA
VISITA Á GRANXA KIRIKO
O día 7 de maio, por fin, tivemos a nosa primeira excursión do cole: viaxamos á granxa Kiriko en Fornelos do Monte e pasamos alí o día entre...
ENTRADAS MÁIS POPULARES
-
Bos días, golfiños e golfiñas. Hoxe é martes 5 de maio, Santo Anxo. A lúa está en fase crecente, esto quere dicir que pronto estará che...
-
Boas tardes golfiñas e golfiños. Xa chegou a fin de curso, sen despedidas, sen festival....un pouco triste, pero o importante é que todos...
-
AGORA XA TOCAN AS SUXERENCIAS DE TRABALLO PARA SEMANA SANTA. ESPERO QUE VOS SIRVAN PARA PASAR O MELLOR POSIBLE O VOSO TEMPO. UN BICAZ...
-
Hola de novo. Xa estamos en 4 anos. Agora que xa sabemos todas as letras e os seus sons, estamos aprendendo a formar as primeiras sílabas ...
No hay comentarios:
Publicar un comentario